“Arta în pandemie”- expoziție de sculptură, acasă la artistul Costel Păun

Sculptorul roșiorean, Costel Păun ne surprinde din nou cu talentul său de a da formă și expresie pietrei de râu. De această dată, artistul a preferat să-și prezinte lucrările acasă, cu o expoziție în aer liber, într-o armonie perfectă cu tema evenimentului, “Arta în pandemie”, organizat cu sprijinul Consiliului județean Teleorman, Centrul județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale.

În centrul expoziției s-au aflat cele trei lucrări reprezentative pentru vremurile pe care le trăim, cu măști și distanțare, realizate de artist în ultimul an. În cadrul evenimentului, artistul a prezentat fiecare opera de artă cu povestea ei de la materialul brut la forma finală. La acest eveniment, alături de Costel Păun s-a aflat fostul primar al municipiului Roșiori de Vede, Cristian Duică, un fidel admirator și sustinător al artistului.

Costel Păun este singurul sculptor care traansformă în artă piatra de râu, cu o evoluție fulminantă în anii care au trecut de la debutul său artistic și expozițional.

T.C.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*