Deputatul Costel Barbu, în mijlocul oamenilor din Roșiori de Vede și Turnu Măgurele

Deputatul liberal Costel Barbu a ținut primele audiențe la noile cabinete parlamentare din Roșiori de Vede și Turnu Măgurele.

“Astăzi am deschis birourile parlamentare din Roșiorii de Vede și Turnu Măgurele, unde vă aștept în fiecare zi de vineri, la Roșiori, între orele 9.30-11.00 și la Turnu Măgurele, între orele 12.00-14.30.M-am bucurat să fiu în mijlocul vostru, să discut cu voi, să vă aflu bucuriile, dar și necazurile și să le rezolvăm împreună.

Vreau să fiți parte a schimbării județului nostru, iar asta începe cu implicarea mea în viața și problemele pe care le aveți. Sunt aici pentru voi! Mă puteți găsi și la numărul de telefon 0764 400 500. Aștept părerile și opiniile voastre.” a transmis parlamentarul teleormănean după această primă rundă de întâlniri cu cetățenii din cele două municipii. Deși a fost foarte solicitat în timpul alocat audiențelor de astăzi, deputatul și-a făcut timp să discute și cu aleșii locali liberali de la Roșiori de Vede.

Chiar de la preluarea mandatului de deputat, Costel Barbu a promis că va deschide cabinete parlamentare în localitățile urbane pentru a fi cât mai aproape de oamenii din toate zonele județului Teleorman și deja trei dintre acestea funcționează.

 

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*