Sprijin financiar pentru fermierii teleormăneni

Declarație de presă

15.788 de fermieri teleormăneni sunt programați anul acesta să depună Cererile Unice de Plată și să beneficieze de mecanismele de susţinere financiară cu #fondurieuropene a producătorilor agricoli.

Suntem în plină Campanie de primire a Cererilor Unice de Plată în anul 2021! Aplicația IPA Online este deschisă și vă așteaptă să o accesați.

Fac un apel către fermierii din #Teleorman. Nu ratați perioada de înscriere a Cererilor Unice de plată pe anul 2021, care se încheie pe 17 mai!

Documentele care însoțesc Cererea pot fi trimise în format electronic la adresa de e-mail : apia.teleorman@apia.org.ro, iar specialiștii APIA vă stau la dispoziție pentru clarificarea oricăror nelămuriri pe care le aveți în completarea acestora. Nu este nevoie să vă prezentați la Centrul APIA Teleorman.

Județul Teleorman, prin cele 427.837,67 hectare pentru care se așteapă Cererile Unice de Plată, este al treilea, la nivel national, în ceea ce privește suprafața utilizată de fermieri pentru care se solicită subvenție.

#AgriculturăSănătoasă
#ProtejămFermieriiRomâni
#DezvoltămTeleormanul

Costel Barbu, deputat PNL Teleorman

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*