Deputatul PSD Paul Stancu și-a început mandatul cu un contract de 193 milioane de la Apa Serv pentru firma sa

Cunoscutul afacerist, Paul Stancu, ajuns deputat PSD de Teleorman a fost premiat cu un contract de aproape 200 de milioane lei, la doar o zi de la depunerea jurământului în Parlamentul României. Firma administrată de Paul Stancu, POLL ALEX CONS TRANS a fost desemnată, pe 22 decembrie, câștigătoarea licitației organizate de APA SERV Teleorman pentru execuția lucrărilor de  extindere și reabilitare a rețelelor de alimentare cu apă și de canalizare în Alexandria și Videle.

Proaspătul deputat nu este la primul succes în afaceri de asemenea dimensiuni, firma sa fiind preferata primăriilor din Teleorman pentru realizarea marilor investiții publice. Coincidență sau nu, în an electoral, când a fost desemnat candidat pentru Camera Deputaților, afaceristul Paul Stancu a împrumutat PSD Teleorman cu suma de 133.800 lei.

Potrivit declarației de avere publicată pe site-ul Camerei Deputaților, Paul Stancu a mai acordat, în nume personal, alte trei împrumuturi în valoare de 120.000 euro, 400.000 lei și 125.000 lei. La prima vedere totul este normal și legal, doar că veniturile declarate ale deputatului sunt mult mai mici față de sumele cu care și-a împrumutat prietenii. În anul 2020, Paul Stancu a obținut venituri  în calitate de administrator al firmei POLL ALEX CONS TRANS, la care se adaugă pensia din sistemul public și indemnizația de deputat pentru luna decembrie, în valoare totală de 283.424 lei. Deputatul PSD, Paul Stancu, nu deține nici un imobil în proprietate, doar câteva terenuri agricole pe raza comunei Bogdana și un autoturism, iar în conturi  are 15,416 euro și 58.279 lei, dar și un credit pentru nevoi personale de rambursat pâna în 2022, în valoare de 68,000 lei.

T.C.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*