Costel Barbu, deputat PNL- “Bugetul pe 2021 a fost votat!”

Declarație de presă

Având susținerea totală și implicată a președintelui Camerei Deputaților, #LudovicOrban, și după dezbateri lungi, în care am cântărit rațional fiecare propunere din buget, pot spune că acum dăm startul repornirii economiei pe baze corecte și în armonie cu realitățile economice ale acestor vremuri.

Am votat, cu toată responsabilitatea, un buget al relansării, echilibrat și robust, care va asigura creșterea semnificativă a investițiilor publice, susținerera companiilor și a angajaților și implementarea reformelor în domeniile vitale ale statului.

Bugetul pe 2021, în forma votată, acoperă toate obligațiile financiare ale statului român: plata salariilor în sistemul public, plata pensiilor majorate cu 14% de la 1 septembrie 2020, plata alocațiilor majorate pentru copii, campania de vaccinare și cheltuielile suplimentare din sistemul sanitar, plata măsurilor active pe piața muncii, asistența socială sau cheltuielile descentralizate la nivelul administrației publice.

Nu sunt introduse impozite și taxe noi, nu vor fi majorate cele existente și vor fi păstrate și o parte dintre facilitățile fiscale de care au beneficiat operatorii economici în anul 2020.

#BugetRealist
#BugetEchilibrat
#Investiții
#RelansareEconomică
#GuvernareResponsabilă
#PrincipiiLiberale

Costel Barbu, deputat PNL Teleorman

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*