Declarația politică a liderului USR- PLUS în Consiliul local Roșiori de Vede, o combinație de ironii, reproșuri și insulte

Chiar înainte de votul din Consiliul local Roșiori de Vede pentru alegerea viceprimarului, liderul grupului de consilieri USR- PLUS, Constantin Fierăscu a ținut să facă o declarație politică în care își manifestă dezamăgirea față de rezultatul previzibil al votului.

Constantin Fierăscu este convins că doar el poate aduce plus valoare funcției de viceprimar care i se cuvine de drept, desi este sabotat din toate părțile. De aceea nu pierde nici o ocazie ca să-și atace colegii din Consiliul local, dar mai ales pe liberali afirmand că ” scopul lor nu este să pună un viceprimar competent în funcție, ci să mă blocheze pe mine să ocup această poziție” pentru că, mai spune tânărul consilier, “dacă îl punem pe ăsta viceprimar îl facem primar peste 4 ani”.

“Noi suntem aici în Consiliul local pentru că nu am găsit posturi și nu am avut nevoie de  posturi date de PSD sau PNL”,  este o altă afirmație surprinzătoare din discursul politic al liderului PLUS Roșiori care lasă loc de interpretări despre motivele prezenței reprezentanților USR- PLUS în consiliul local.

Potrivit declarației prezentate în ședința de consiliu local, lui Constantin Fierăscu i-ar fi fost “extrem de ușor să fie viceprimar dacă accepta oferta lui Pîrvulescu imediat după alegerile locale și mergea mai departe să preia PNL Roșiori”.

Profund dezamăgit de atitudinea consilierilor locali care nu-l vor viceprimar, Constantin Fierăscu  lansează un atac dur la adresa reprezentanților “partidelor vechi”, dar și a tinerilor care au alte opțiuni politice considerându-i incapabili să se ridice la nivelul lor, al noii generații de politicieni pentru că “acestia sunt doar cei care nu au reușit pe cont propriu, care nu sunt incomozi, care nu pun întrebări și sunt obedienți”.

În opinia consilierului USR- PLUS, activitatea din ultimele 5 luni ale consiliului local a fost o pierdere de vreme iar ei, reprezentanții noii generații de politicieni, nu au timp de pierdut cu nimicurile cetățenilor, de genul, ” HCL pentru doamna Lenuța care își schimbă apartamentul ANL cu doamna Maricica pentru că nu-i mai place priveliștea, domnul Ionel care și-a vândut mașina  și îi vinde garajul lui doamna Mariana de la 3″.

În sferele înalte ale liderului PLUS sunt așteptate mari strategii și proiecte pe care să le critice și amendeze, o  modificare de organigramă cu 4-6 posturi în plus la compartimentul de proiecte și chiar o amplă analiză pe bugetul făcut de alții pentru că ei nu au timp de pierdut, iar rolul lor este doar acela de a veni cu idei și informații pe care ceilalți trebuie să le pună în aplicare.

Într-un puseu de generozitate față de cetățeni, liderul consilierilor USR- PLUS  spune că este dispus  să pună la dispoziția acestora  “cea mai importantă resursă” a sa, timpul limitat pe care îl are.

T.C.

 

6 comentarii

  1. Un maimutoi flausat. Sa puna mana sa scrie proiecte…sa identifice oportunitati de finantare pentru ele si sa le urmareasca alaturi de primarie ca sa nu ii lase sa greseasca… Asta vine in Rosiori o data pe luna cand are sedinta… Ma mir ca nu face scandal sa o tina si pe aia online…

      • Toti sunt la fel cocos, nu sunt de nici un fel. Doar ca din declaratia lui nu prea se intelege ce vrea sa faca efectiv pentru orasul asta. Am ascultat live declaratia cand s-a filmat in sedinta, el a spus ca se astepta sa faca altii proiecte ca el e ocupat si nu are timp, pai de-asta l-a votat lumea? Daca e asa ocupat de ce vrea sa fie vice primar? Pentru aia are timp sau doar e rupt in fund si vrea si el 80 milioane salariu in mana si nici o obligatie?

    • alt pesedist voi toata viata a ti fost la butoane pensii speciale functii pe viata tot neamul mai lasati ciolanul din mina

  2. cariera ratata ! minte, manipuleaza si jigneste cu fiecare ocazie. plin de el si de rautate. Ipotent politic. Un maimutoi ! nu si gaseste locul si meseria. arhitect ratat, foloseste copii si femei plictisite de peisajul autohton sa manipuleze. e fan psd da nu si a gasit locu nici in psd a intrat la partidul de specialisti ratati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*