La finele săptămânii trecute a fost creată filiala PLUS Alexandria condusă de Sorin Sferle

Comunicat de presă

La finele săptămânii trecute PLUS Alexandria a fost creată ca filială. Conform statutului partidului, Biroul Județean PLUS Teleorman a propus Consiliului Național crearea filialei locale din Alexandria, alcătuită din cele 6 comunități în care este împărțit Municipiul Alexandria.

Biroul Filialei Locale Alexandria îl are ca președinte pe Sorin SFERLE și pe membrii acestuia: Liviu BARBU, Alexandru ENE, Cătălin DRĂGODAN, Florian BARBU, Mirela COFARU, Marius STOICESCU și Cezar VLAD.
Mai jos redăm mesajul lui Sorin Sferle pentru colegii din filială:
“Dragi colegi,
Ca președinte proaspăt ales al filialei PLUS Alexandria, doresc să vă mulțumesc pentru votul și încrederea acordată, și vă promit că voi fi un altfel de politician președinte de filială. Am intrat în politică, ca și voi, dornic de o evoluție a comunității noastre, de eliminare a unor metehne care de ani buni domină negativ viața publică. Îmi doresc ca împreună să facem un pas mai aproape de alexăndrineni, să identificăm și să propunem soluții raționale și viabile pentru dezvoltarea locală, soluții de bun simț care să contribuie la creșterea calității vieții în urbe. Mă bazez pe fiecare dintre voi și consider că împreună putem genera un curent de opinie distinct, riguros si profesional. Transparența și comunicarea vor fi elemente de referință în construcția pe care o voi propune pentru organizația din Alexandria. Vă propun să încercăm să atragem în acest drum lung și dificil, cât mai mulți dintre prietenii noștri, cat mai mulți dintre aceia care își doresc o schimbare onestă și reală.
Este un drum la capătul căruia am certitudinea că lucrurile se vor schimba în bine. Depinde numai de noi! Mulțumesc !”

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*