Procedurile de achiziție pentru demararea lucrărilor de extindere și modernizare la două spitale din Teleorman sunt într-o fază avansată

Declarație de presă

Intrăm în linie dreaptă cu procedurile de achiziție pentru demararea lucrărilor de extindere și modernizare la două spitale din Teleorman.

Ofertele depuse, până la data de 11.02.2021, pentru lucrările la proiectul ”Modernizare Spital Orășenesc Zimnicea, amenajare și dotare secție de recuperare medicală” sunt în faza de evaluare și în cel mai scurt timp vom afla câștigătorul.

Termenul până la care pot fi depuse ofertele pentru proiectul ” Construire corp nou la Spitalul Județean de urgență- Alexandria , S+P+5E” este 8.03.2021 și vor intra de îndată în analiza Comisiei de evaluare.

Urmăresc cu mare atenție ca proiectele de investiții în sănătatea teleormănenilor să fie implementate așa cum am planificat și să nu mai fie blocate.

Vă rog să îmi semnalați orice problemă pe care o identificați în bunul mers al vieții în Teleorman. Împreună ne construim viața pe care ne-o dorim!

#OameniiContează
#InvestimÎnSănătate
#DezvoltămTeleormanul

Costel Barbu, deputat PNL

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*