Cursuri online în patru unități de învățământ din Teleorman. Cele mai multe rămân în scenariul verde

Majoritatea unităților de învățământ din județul Teleorman rămân în scenariul verde și în această săptămâna conform ultimei hotărâri adoptate de CJSU. Pentru 31 unități de învățământ din localitățile Turnu Măgurele, Brânceni, Călinești, Ciuperceni, Necșești, Slobozia Mândra și Viișoara se aplică scenariul roșu în care participă zilnic la cursuri toți preșcolarii și elevii din învățământul primar, cu respectarea și aplicarea tuturor nomelor de protecție, iar elevii din celelalte clase participă la cursuri în sistem online.

La școlile nr. 4 Turnu Măgurele, nr.1 Dobrotești, nr. 2 Merișani și Grădinița nr.2 Zimnicele cursurile se desfășoară,în această săptămână, doar în sistem online.

Scenariul galben care presupune participarea zilnică, cu prezență fizică în unitățile de învățământ a tuturor preșcolarilor și elevilor din învățământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a și a XII a, a XIII a, și a celor din anii terminali din învățământul profesional și postliceal, cu respectarea și aplicarea tuturor nomelor de protecție, precum si  participarea zilnică în sistem online a elevilor din celelalte clase sau ani de studiu, se aplica în 96 unitati de învățământ din totalul de 355 care funcționează în județul Teleorman.

Scenariile de funcționare a unitățiilor de învățământ din județ se vor actualiza săptămânal, în fiecare zi de vineri sau ori de câte situația o impune, prin hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Teleorman.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*