ADI Managementul Deșeurilor Teleorman va avea președinte liberal

Cel mai probabil, noul președinte al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Managementul Deșeurilor Teleorman va fi liberal. Florin Piper Savu, fost vicepreședinte al CJ Teleorman, ales deputat în Parlamentul României, a ocupat această funcție până în decembrie 2020.

Din informațiile noastre, PNL îl propune pe Ciprian Ciuperceanu pentru această funcție. Primarul comunei Drăgănești – Vlașca a facut parte și până acum din conducerea asociației, fiind membru în Comitetul Director.  Noul președinte al  ADI Managementul Deșeurilor Teleorman va fi ales de Adunarea Generala a Asociatiei, convocată cel mai probabil pe 27 ianuarie.

Ciprian Ciuperceanu nu a confirmat, dar nici nu a infirmat această informație. Edilul comunei Dragănești – Vlașca spune că dacă i se propune și va fi ales în funcția de președinte al ADI Managementul Deșeurilor va face tot posibilul să rezolve problemele din domeniul gestionarii deșeurilor în județul Teleorman. Funcția de președinte al asociației este una neretribuită.

T.C.

1 comentariu

  1. Chiar dacă este liberal, este un bun gospodar, un primar care merită tot respectul, un om de mare valoare și deosebit caracter !
    Dl. Ciprian Ciuperceanu mult succes pentru că meritați.
    Nu contează culoarea politică, contează omul !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*