Accident rutier pe E70, în localitatea Văceni

Două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier ce a avut loc, în această seară pe DE70, în localitatea Văceni. Pompierii militari au intervenit cu o mașină de stingere si  2 SMURD, iar de la SAJ s-a deplasat un echipaj medical.

În urma acestui accident rutier,  3 persoane au fost rănite. La sosirea echipajelor de intervenție, victimele erau neîncarcerate, conștiente și cooperante, cu traumatisme la nivelul membrelor și feței. Două dintre victime, femei în vârstă de aproximativ 25 și 60 de ani, au fost transportate la UPU Alexandria pentru investigații medicale amănunţite și îngrijiri de specialitate. A treia victimă, un bărbat de aproape 60 ani, după acordarea primului ajutor calificat, a refuzat să meargă la spital.

Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, au curățat carosabilul de uleiul scurs de la autoturisme și au îndepărtat resturile de caroserie astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*