Cei 7 parlamentari aleși în Teleorman și-au primit certificatele de validare a mandatelor

Astăzi, în cadrul unei scurte ceremonii desfășurate în sala mare a Palatului administrativ din Alexandria au fost înmânate certificatele de validare a mandatelor de parlamentar celor sapte aleși din Teleorman  în Camera Deputaților și Senat.

La ceremonie au fost prezenți, alături de deputații și senatorii aleși, subprefectul județului Teleorman, Nicoleta Voicu, președintele Consiliului județean, Adrian Gâdea și vicepreședinta Tribunalului Teleorman, judecătoarea Gabriela Rotaru care a dat citire fiecărui certificat de validare și le-a îmnânat noilor reprezentanți ai teleormănenilor în Parlamentul României.

Județul Teleorman este reprezentat în Senatul României de Eugen Pîrvulescu din partea PNL și Dănuț Cristescu din partea PSD. La Camera Deputaților, PNL are trei reprezentanți, Costel Barbu, Florică Calotă și Maria Stoian, iar PSD are doi reprezentanți, Florin Piper Savu și Paul Stancu.

Ceremonia de astăzi este doar o parte a procedurii de validare, urmată de jurământul depus în Parlamentul României pentru ca cei aleși în noul legislativ să devină membri cu drepturi depline.

T.C.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*