De ce este important pentru Teleorman, votul din 6 decembrie?

Pe 6 decembrie putem pune, prin vot, capăt minciunilor, populismului și degradării promovate de PSD.
Într-un an de guvernare s-a dovedit că PNL a fost singura formațiune politică care a avut curajul să administreze țara, atunci când toți ceilalți s-au dat deoparte și au refuzat responsabilitatea și asumarea guvernării.

Astfel, în cel mai greu an, România s-a putut baza doar pe PNL, deși a fost preluat un stat anchilozat, cu mecanisme blocate de rugină, cu o capacitate administrativă compromisă, cu resurse strategice secătuite, ca urmare a guvernărilor succesive ale PSD, contaminate de nepăsare, impostură și dispreț.

Partidul Național Liberal vine în fața românilor cu un proiect de guvernare realist, care presupune convergență și coerență în acțiunea guvernamentală, prin colaborarea eficientă dintre cele două forțe ale executivului. Pentru acest lucru este nevoie de susținere parlamentară, de votul de încredere al românilor, în 6 decembrie.

Urmează 4 ani, fără vreun alt scrutin, perioadă în care viitorul Guvern poate lucra la reformarea din temelii a statului, fie că vorbim despre domeniul sănătății, educație sau despre digitalizare și debirocratizare.

Putem dezvolta România cu fonduri europene alocate țării noastre, în sumă de 80 de miliarde de euro, și nu avem voie să ratăm această perioadă de reconstrucție și de relansare economică, în care să ne concentrăm atenția pe investiții și dezvoltare.

Fiecare județ, fiecare localitate din România, va avea acces la banii europeni din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) și din celelalte axe bugetare, fie că vorbim de coeziune, fie că vorbim de politica agricolă comună.

Iată de ce votul românilor, din 6 decembrie, acordat candidaților PNL, este și garanția că PSD va fi învins, iar dezvoltarea țării își poate urma cursul firesc, în următorii patru ani, pentru a duce la creșterea nivelului de trai în România și în județul nostru.

Pe 6 decembrie scriem împreună istoria Teleormanului, votând cu încredere candidații PNL la Senat și Camera Deputaților!
Este șansa noastră, a teleormănenilor!

Biroul de Comunicare al PNL Teleorman

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*