Samuel Calotă, președinte Pro România Teleorman-“La mulți ani, iubiți români! La mulți ani, dragi teleormăneni! UNITATE!”

Niciodată românii nu au fost mai divizați ca acum. Atâta vrajbă, atâta ură și atâta neînțelegere între compatrioții noștri cred că nu au existat.

Din păcate, nu am învățat nimic de la înaintașii noștri. Ei au renunțat la interese de partid și la interese personale și într-o aceeași simțire și-au dat mâinile pentru realizarea visului de veacuri al locuitorilor din arcul carpatic și din afara lui: Marea Unire! Sună senzațional să spui România Mare! Ce vis, ce realizare măreață! Astăzi, după atâția ani de dezbinare, noi, cei din PRO România, îi invităm pe toți românii din toate partidele să ne dăm mâna și, într-o aceeași umblare după mai binele nostru comun, să milităm pentru a fi respectați ca o națiune demnă și suverană, de toată Europa.

Să lăsăm deoparte luptele fratricide și să avem același țel: să construim o Casă a Păcii, în care să trăim în înțelegere unii cu ceilalți! La mulți ani, România! La mulți ani, iubiți români! La mulți ani, dragi teleormăneni!

Samuel Calotă- presedinte Pro România Teleorman

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*