Un bărbat din Moșteni a fost reținut de polițiști pentru acte de violență în familie

Polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Videle au reținut un bărbat în vârstă de 40 de ani, din comuna Moșteni, județul Teleorman, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și nerespectarea ordinului de protecție.

Pe 7 noiembrie, barbatul și-ar fi agresat fizic concubina, iar polițiștii i- au întocmit dosar penal și au emis ordin de protecție provizoriu, confirmat ulterior de Judecătoria Videle, prin care acestuia i s-a impus să păstreze o distanță de minimum 100 m față de femeie și locuința acesteia, din satul Cosmești, ordin de protecție încălcat de bărbat la data de 16.11.2020, când s-a deplasat la domiciliul femeii și i-a adresat amenințări.

Ieri, fiind în continuarea cercetărilor, față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Teleorman, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Videle.

Notă: Facem precizarea că, în cazurile prezentate, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*