Inundațiile, o mare problemă în Teleorman- declarație de presă a senatorului Eugen Pîrvulescu

Când nu sunt, ne prefacem că nu există!
Problema inundațiilor în județul nostru este una reală, pe care nu o putem trece cu vederea și nu trebuie să o abordăm doar când casele oamenilor sunt pline cu apă.
A devenit o obișnuință pentru politicieni să apară ca ciupercile după ploaie, în cizme de cauciuc, profund îngrijorați de situația gospodăriilor inundate, însă atunci când iese soarele sau se retrage apa toți “implicații” uită complet de această problemă.
An de an, inundațiile au distrus sute de gospodării în Teleorman, oamenii priveau neputincioși cum munca lor era distrusă.
Personal, am studiat această problemă, am luat legătura cu instituțiile competente, pentru a găsit soluții eficiente. Cârpelile nu rezolvă cauza, doar diminuează efectul, pentru moment.
Este nevoie de investiții majore și avem susținerea Guvernului Orban, aspect esențial pentru a putea pune în practică inițiativele care implică finanțare.
Voi prezenta public atât soluțiile la această mare problemă cu care se confruntă județul nostru, cât și planul concret de investiții, pentru fiecare localitate afectată.
#DezvoltămTeleormanul
#GuvernareLiberală
#SePoate

Senator Eugen Pîrvulescu

Material electoral promovat la comanda PNL Teleorman CMF 11200025

Distribuie prietenilor tai...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*