Candidații Pro România, Samuel Calotă și Gabriel Crîngeneanu, întâlnire cu cetățenii

Aflați la prima actiune de promovare electorală în Rosiori de Vede si Turnu Măgurele, candidații Pro România Teleorman, Samuel Calotă și Gabriel Crîngeneanu, împreună cu un grup de 30 membri și simpatizanți ai PRO ROMÂNIA  au distribuit pliante și au interacționat cu cetățenii pentru a se face cunoscuți  în ipostaza de candidați la Parlament, dar și pentru a informa electoratul că ALDE și PRO ROMÂNIA au fuzionat, iar acum formează un singur partid, PRO ROMÂNIA.

Dintre toate interacțiunile avute cu cetățenii din cele două orașe, una l-a impresionat profund pe liderul Pro România Teleorman, Samuel Calotă.

” Sublim! Ieri, laTurnu- Măgurele, am trăit un sentiment de jenă, când am întâlnit, întâmplător, lângă intrarea într-un bloc, un om modest îmbrăcat (în papuci și în halat de casă).
Fiind în acțiune de promovare electorală, am purtat o discuție cu dumnealui și mare ne-a fost mirarea, atât mie, cât și lui Gabriel Crîngeneanu, să aflăm că interlocutorul nostru este pictor(unul dintre cei mai valoroși pictori contemporani). Se numește Petre Bucă, supranumit “pictorul de cai”. Acesta ne-a îndemnat să intrăm pe internet, pentru a-i vedea câteva dintre lucrări, ceea ce am și făcut , remarcând că sunt absolut fabuloase. Am aflat că a avut o expoziție personală de pictură, la Muzeul Național de Artă din București, la Palatul Șuțu.
Cred că unii dintre voi își amintesc de perioada în care am fost internat cu Covid-19, la Spitalul “Matei Balș”,unde am fost coleg de salon cu Elian Băcilă, “pictorul de negru”. L-am apelat(video), pentru a-i face cunoștință cu “pictorul de cai”. A fost o mare bucurie să se cunoască. Elian mi-a spus că este prieten cu un alt artist teleormănean, sculptorul Costel Păun. Ce păcat că nu ne cunoaștem valorile! Ce păcat că nu știm să le prețuim!”, spune Samuel Calotă despre întalnirea surpriză cu pictorul teleormănean.

T.C.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*