6.010 tablete pentru elevii din medii defavorizate, vor ajunge, începând de luni, în Teleorman

Vești bune, în premieră, pentru copiii din Teleorman!, anunță secretarul general adjunct al guvernului, Cristi Barbu. 6.010 tablete din cele 250.000 de tablete promise de Guvernul Orban elevilor din medii defavorizate, vor ajunge, începând de luni, în Teleorman.
De săptămâna viitoare, toți elevii teleormăneni vor avea acces la școala online!,  este mesajul transmis în această dimineață de către deminarul teleormănean conjudețenilor săi.

“Este o reușită a Guvernului României, a premierului Ludovic Orban și a ministrului Educației, Monica Anisie. Județul Teleorman iese din mocirla în care a fost aruncat de PSD. Din 2010 și până în luna noiembrie 2019, când PNL a preluat guvernarea, PSD nu a alocat bani pentru investiții în digitalizarea educației. Anul acesta, Guvernul a alocat 150 de milioane de lei pentru achiziția de tablete și încă 100 de milioane de lei pentru a se asigura un stoc de rezervă în scopul sprijinirii unităților de învățământ și al elevilor. În plus, mai sunt puse la dispoziție încă 150 de milioane de euro, din fonduri europene, din care se pot face achiziții de dispozitive electronice, în funcție de necesitățile identificate.
Investim în copii și în educația lor! Cei mai severi judecători sunt copiii noștri! Așa dezvoltăm Teleormanul!”, declara Cristi Barbu, secretar general adjunct al guvernului si candidat pe prima pozitie din lista PNL Teleorman pentru Camera Deputatilor la alegerile din 6 decembrie.

T.C.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*