Lucrările de extindere a suprafeței carosabile de pe DE 70 avansează

Extinderea suprafetei carosabile a DE 70, pe tronsonul Alexandria București este nu numai o investiție necesara, dar și una dintre promisiunile onorate ale secretarului general adjunct al guvernului, Cristi Barbu, față de teleormăneni.

“Extinderea Drumului European 70 a intrat în linie dreaptă. Astăzi s-a turnat primul strat de asfalt pe tronsonul care va fi lărgit. Chiar dacă au existat oameni care nu au crezut că investiția va fi dusă la bun sfârșit, vă garantez că îmi voi respecta promisiunea și în cel mai scurt timp vom circula pe un drum mai sigur și în condiții mai bune. Premierul Ludovic Orban este alături de noi și ne sprijină în toate demersurile legate de atragerea de fonduri către județul nostru” spune Cristi Barbu, care s-a ocupat personal de realizarea acestui proiect, de la asigurarea finantarii si pana la respectarea termenelor de executia lucrarilor.

Ce se întâmplă acum pe DE 70 este încă o dovadă că pentru Cristi Barbu “Dezvoltam Teleormanul” nu este doar un slogan de campanie electorala.

T.C.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*