Investim în educație- declarație de presă a secretarului general adjunct al guvernului, Cristi Barbu

“Pe lângă banii guvernamentali pe care i-a alocat Guvernul, condus de premierul Ludovic Orban în domenii precum sănătate, infrastructură sau cultură, astăzi putem vorbi și de fonduri care vor fi direcționate către învățământ.

Vreau ca noi, cei din județul Teleorman să arătăm că suntem oameni responsabili, că ne dorim ca și copiii și elevii noștri să fie la fel de bine pregătiți ca cei din alte zone ale țării. S-a tot discutat despre școlile profesionale, despre meseriile pe cale de dispariție, iar eu, alături de colegii din executiv vreau să readucem în atenția publică acest domeniu de activitate. De aceea, astăzi a fost semnat contractul de finanțare pentru proiectul ”Reabilitare clădire laboratoare la Liceul Tehnologic nr. 1 Alexandria”. Și, ce să vedeți, oameni buni? Beneficiarul acestei investiții în valoare de peste 3 milioane de lei este Primăria Alexandria.

Guvernul Orban demonstrează, dacă mai era cazul, că fondurile nu se alocă în funcție de coloratura politică a primarului, ci pe bază de proiecte concrete și necesare pentru comunitate” , declară Cristi Barbu, secretarul general adjunct al guvernului.

Declarația de presă semnata de demnitarul teleormanean este însoțită de fișa proiectului
„Reabilitare clădire laboratoare la Liceul Tehnologic nr. 1 Alexandria (fost Grup Scolar Tehnic)”, în valoare de peste 3 milioane lei și al cărui contract de finanțare a fost semnat astăzi. Durata de implementare a proiectului este de 53 de luni de la data semnării contractului de finanțare, iar beneficiarii direcți ai acestei investiții sunt cei peste 700 de elevi ai liceului din Alexandria.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*