Cristi Barbu, mesaj din izolare pentru teleormăneni

Aflat în izolare de aproape două săptămâni, Cristi Barbu, secretar general adjunct al guvernului, nu a avut altă posibilitate de a se adresa teleormănenilor, pe care îi va reprezenta în Parlamentul României, decât mediul online. Din poziția de  membru al guvernului liberal investit în urmă cu un an, Cristi Barbu a adus în atenția executivului problemele județului său și a făcut tot posibilul să direcționeze resurse financiare importante pentru investițiile din Teleorman.

Într-o postare recentă pe facebook, Cristi Barbu punctează câteva dintre realizările guvernului liberal, într-o perioadă extrem de dificilă din cauza pandemiei de coronavirus,  amintind și de investițiile realizate în județul Teleorman.

“Am luat toate măsurile posibile, cu resursele pe care le-am avut, pentru protejarea populației, dar nu am neglijat nicio secundă celelalte probleme sistemice ale României.
Functionarea economiei a fost tot timpul între preocupările și prioritățile noastre si chiar dacă a fost un an extrem de dificil, am făcut pasi importanți pentru dezvoltarea economiei.
Județul nostru, Teleorman, nu a fost uitat de către Guvernul Orban. Aici au fost direcționați bani guvernamentali pentru o serie de investiții. După mai bine de 15 ani, Drumul Național 51 Alexandria – Zimnicea a fost reabilitat. Drumul European 70 se află în plin proces de lărgire, urmând a fi fluidizat traficul pe tronsonul Alexandria – București, dar și secțiunea care leagă Alexandria de Turnu Măgurele, unde vor începe lucrările în curând. Din cauza pandemiei au ieșit la suprafață toate problemele sistemului sanitar, iar Guvernul din care fac parte a decis direcționarea fondurilor necesare pentru realizarea unui nou corp la Spitalul Județean Alexandria, precum și modernizarea Spitalului Orășenesc Zimnicea. De asemenea, vor fi reabilitate Casa de Cultură Zimnicea și Casa de Cultură Turnu Măgurele, iar la Roșiorii de Vede, după foarte mulți ani, va fi reabilitat cinematograful.
Acestea sunt doar o parte dintre proiectele implementate în Teleorman, într-o perioadă foarte scurtă de timp.”

Mesajul lui Cristi Barbu pentru teleormănenii săi este mai mult o promisiune ca se va ține de cuvânt, așa cum a facut în tot acest timp.

“Voi continua să mă implic în dezvoltarea județului nostru! Cu ajutorul dumneavoastră, al cetățenilor, care ne sprijiniți și ne susțineți, vom depune tot efortul pentru a dezvolta Teleormanul.”

T.C.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*