Măsuri suplimentare de protecție în Piaţa Centrală din municipiul Alexandria

S.C. Pieţe şi Târguri Alexandria S.R.L. a adoptat măsuri suplimentare pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2 în Piaţa Centrală.

Pentru sporirea gradului de siguranţă a tuturor, comercianţi și cumpărători, au fost instalate dispozitive de separare între mese , confecționate din policarbonat cu înălțimea de 2.10 m, în sectorul producătorilor agricoli.

Dezinfectarea cu alcool sanitar și clor a suprafețelor de contact, spălarea cu substanțe pe bază de clor a pavimentelor zonei precum și lărgirea culoarelor pentru clienţi sunt măsuri luate încă de la intrarea în starea de urgență și menținute în toată această perioadă.
Administratorii Pieţei Centrale au afişat bannere informative la toate căile de acces, au pus afişe pentru informarea cetăţenilor şi au aplicat delimitarea cu vopsea la accesul în casierie pentru evitarea aglomerației și păstrarea unei distanțe de siguranță între cetățeni.

Pentru sănătatea tuturor vă recomandăm să purtați mască de protecție și să păstrați distanța față de persoanele din jur, atât în interior cât și în spații deschise.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*