Jurnalul misiunilor ISU Teleorman în ultimele 24 de ore

În perioada 13.10.2020, ora 08.00 – 14.10.2020, ora 08.00, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman au gestionat 59 de evenimente.

Echipajele SMURD au desfășurat 36 misiuni pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave.

Pompierii au intervenit la un accident rutier, produs pe raza localității Lița, cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, iar SAJ Teleorman cu două echipaje medicale. Persoanele rănite, conștiente și cooperante, neîncarcerate, au primit primul ajutor calificat și au fost transportate la unitățile de primiri urgențe pentru îngrijiri de specialitate. Pompierii au continuat misiunea prin asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și îndepărtarea caroseriilor deformate de pe carosabil, astfel încât traficul rutier să se desfășoare în condiții normale.

S-au efectuat 10 transporturi de persoane confirmate sau suspecte COVID 19 către unitățile spitalicești.
Au avut loc 8 misiuni de decontaminare ale autospecialelor de intervenție folosite la transportul persoanelor confirmate cu noul coronavirus și 4 activități de informare a populației cu privire la măsurile ce trebuie respectate pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19

Foarte important! Pompierii solicită populației anunțarea pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 a tuturor evenimentelor care pot pune în pericol viața și bunurile materiale ale semenilor ori mediul înconjurător. Pompierii militari sunt la datorie 24 de ore din 24!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*