Doru Coliu se vrea deputat de Teleorman

Pentru rezultatul obținut de PMP în Teleorman la alegerile locale, adică puțin peste 3%, deputatul de Diaspora, Doru Coliu a fost înlăturat de la șefia filialei, dar pedeapsa s-a dovedit a fi doar o strategie de imagine comparativ cu premiul oferit “groparului” PMP Teleorman.

Pentru meritul deosebit de a decima filiala județeana invocând legăturile toxice ale unor membri PMP, mulți dintre ei fondatori ai organizațiilor locale, dar și pentru rezultatul rușinos obținut la locale, Doru Coliu deschide lista PMP la alegerile pentru Camera Deputaților chiar în județul unde și-a făcut de cap sub pretextul ” credinței în forța omului simplu”, deși nu prea i-a iesit combinația.

Un alt ilustru perdant PMP, importat de la USR, este Constantin Stăvărache, candidatul pentru funcția de primar la Roșiorii de Vede, unde a obținut 200 de voturi la alegerile din 27 septembrie, Pentru această performanță notabilă, Constantin Stăvărache este propulsat în fruntea listei PMP la Senat. Cu așa candidați este mai mult decât evident ce scor va avea PMP, în Teleorman, la alegerile parlamentare din luna decembrie.

T.C.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*