Controale în spațiile comerciale din Alexandria și Roșiori de Vede

Verificările pe linia prevenirii și combaterii răspândirii infecției cu virusul SARS CoV-2 au continuat în cursul zilei de ieri. Echipaje mixte, formate din reprezentanții instituțiilor cu atribuții de control, au fost prezente în spațiile comerciale cu aglomerări de persoane (supermarket-uri, magazine, terase, case de pariuri, autogări, gări) în municipiile Alexandria și Roșiorii de Vede.

Pompierii au efectuat 13 verificări și au aplicat 5 sancțiuni contravenţionale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Reamintim cetățenilor că în cursul zilei de ieri au fost înregistrate 2958 de noi cazuri de infectări cu virusul SARS-COV-2 la nivel național, dintre care 52 în județul nostru.

Acum, mai mult ca oricând, este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conștientizăm importanţa măsurilor luate în contextul situației epidemiologice actuale și să respectăm cu strictețe recomandările pentru limitarea riscului de răspândire a infecției.

Acțiunile de control vor continua zilnic, principalul scop fiind acela de creștere a gradului de siguranță a cetățenilor prin respectarea măsurilor de protecție adecvată împotriva virusului.

Sănătatea și viața noastră, precum și a celor dragi sunt cele mai importante!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*