CJSU a decis aplicarea unor măsuri suplimentare de protecție în anumite zone și localități

În condițiile creșterii zilnice progresive a numărului de persoane din județul Teleorman infectate cu virusul SARS-CoV-2, cu preponderență în anumite zone sau localități, care determină o presiune permanentă asupra capacității de gestionare a unităților administrativ-teritoriale și a sistemului sanitar, CJSU Teleorman dispune următoarele măsuri:
– Organizarea de sărbători religioase este permisă numai cu participarea persoanelor care au domiciliul sau reședința în localitatea unde se desfășoară activitatea, fără participarea persoanelor/pelerinilor din alte localități.
–  În intervalul orar 07.00-20.00, purtarea măştii de protecţie este obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în zonele pietonale din localitățile urbane ale județului, după cum urmează:
a) în municipiul Alexandria pe strada Libertății, pe tronsonul cuprins între strada Ion Creangă și strada București.
b) în municipiul Roșiori de Vede pe strada Rahovei, pe tronsonul cuprins între strada I.L. Caragiale și strada Dunării.
c) în municipiul Turnu Măgurele pe bulevardul Independenței, pe tronsonul cuprins între strada Republicii și strada 1 Mai.
d) în orașul Videle pe strada Lipscani, pe tronsonul cuprins între strada Republicii și șoseaua Giurgiului.
e) în orașul Zimnicea pe strada Mihai Viteazul, pe tronsonul cuprins între strada Ștefan cel Mare și strada Romană.
– Pe o rază de 100 m în jurul unităților/instituțiilor de învățământ din județul Teleorman, în intervalul orar 07.00-20.00, purtarea măştii de protecţie este obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani.
– Organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, aniversări și alte asemenea) este interzisă între orele 00.00-05.00.
–  Măsurile stabilite anterior prin hotărârile Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Teleorman, altele decât cele modificate prin prezenta hotărâre, rămân în vigoare.
– Comitetele locale pentru situații de urgență din județ au obligația de a urmări punerea în aplicare/respectarea măsurilor stabilite.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*