Noua conducere a PNL Roșiorii de Vede intenționează să propună viceprimarul având susținerea majorității liberale din CJ Teleorman

Comunicat de presă

În urma scorului electoral obținut de către Organizația locală a PNL Roșiorii de Vede, situat sub media partidului, la alegerile locale din 27 septembrie, conducerea acesteia a fost demisă.
În cadrul ședinței Biroului Politic Județean al PNL Teleorman, întrunit joi, 1 octombrie, a fost numită în funcția de președinte interimar al organizației locale, Raluca Oana Fedeleș.
Organizația PNL Roșiorii de Vede a obținut la alegerile locale cinci mandate de consilieri locali, iar alături de USR-Plus se poate forma o majoritate constructivă, în cadrul Consiliului Local, care să fie cu adevărat reprezentivă pentru roșioreni.
Totodată, în vederea formării unei majorități în cadrul Consiliului Local, cu USR-Plus, PNL Roșiorii de Vede intenționează să propună noul viceprimar al muncipiului Roșiorii de Vede, având și susținerea conducerii județene a PNL și, implicit, a majorității formate de către aleșii județeni liberali din cadrul noului for al Consiliului județean Teleorman.

Biroul de Comunicare al PNL Teleorman

1 comentariu

  1. vice primareasa sa fie aia petru care s-a facut trocul urmator : noi te sustInem pe facebook Ca CAtindat la fonctia de primar si tu la schimb ne pui subordonata la conzilieri. OPERA MARELUI COMbinagiu cu par negru( vopsit) din partidul de hazna zis PNL fost USL . SIKTIR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*