IPJ Teleorman, dotat cu autospeciale noi și sisteme de înregistrare audio- video

Încă 29 de autospeciale noi au intrat în dotarea Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, contribuind astfel la îmbunătăţirea capacităţii de răspuns, precum și la creșterea gradului de siguranță pentru polițiștii care intervin la evenimente.

Inspectoratul de Poliție Județean Teleorman a recepționat ieri un lot de 29 de autospeciale noi, Dacia Logan, care vor fi repartizate structurilor de ordine publică din mediul urban și rural.

Toate au dotări specifice muncii operative – sisteme acustice și vizuale de avertizare, dar și alte dispozitive care asigură condiții optime pentru îndeplinirea misiunilor. De asemenea, sunt colantate după grafica nouă adoptată la nivelul ministerului.

Autospecialele fac parte din programul de înzestrare cu mijloace auto desfășurat de M.A.I. în acest an, achiziție făcută din fondurile proprii și din rezerva bugetară.

De asemenea, polițiștii teleormăneni vor intra în posesia a 108 sisteme de înregistrare audio-video, de tip body camera, care vor fi folosite în teren de către polițiștii care interacționează cu cetățenii în mod curent.

Prin dotarea polițiștilor cu aceste dispozitive se urmăreste în principal o relaționare mai bună cu cetățenii.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*