Elevii care au participat la concursurile organizate de Primăria Alexandria, premiați după opțiunile părinților

În aceste zile, Primăria Alexandria premiază elevii câștigători la concursurile organizate de municipalitate cu rechizite și/sau articole sportive, ca urmare a suspendării organizării excursiilor și taberelor pentru câștigătorii concursurilor “Festivalul de Colinde”, ediția 2019, “Creștem sănătos” și ”Eu iubesc Alexandria”. Premiile se acorda tuturor copiilor ai căror părinți au fost de acord cu suspendarea excursiilor și taberelelor în contextul Covid-19, în urma centralizării opțiunilor părinților, luându-se în calcul decizia majorității.

 ”Festivalul de colinde”, ediția 2019, premiul constă în optarea pentru o excursie de trei zile într-o zonă etnofolclorică reprezentativă a țării noastre sau rechizite.
Membrii echipelor care au ales rechizitele au fost premiați astăzi, 14.09.2020, după cum urmează:
– 15 elevi din cadrul Grădiniței cu program normal nr. 11, câștigătoare la categoria învățământ preșcolar;
– 8 elevi din cadrul Școlii Gimnaziale “Ștefan cel Mare”, câștigătoare la categoria învățământ gimnazial;
Elevii menționați au primit pachete de rechizite complete specifice vârstei;
– 20 de elevi din cadrul Colegiului Național Pedagogic ”Mircea Scarlat” dar și 19 elevi din cadrul Școlii Gimnaziale ”Mihai Eminescu” – părinții acestora au optat pentru excursie în anul 2021, dacă vor permite condițiile de transport și cazare în siguranță.

 Concursul “Creștem Sănătos” – premiul constă într-o excursie de cinci zile pe teritoriul României dar, fiind amânată din cauza pandemiei COVID-19 vor fi premiați în mod individual membrii fiecărei echipe în parte cu premii care constau în rechizite și articole sportive.

Vor fi premiați, după cum urmează:
– 18 elevi din cadrul Școlii Gimnaziale “Mihai Viteazul”, cls. I-IV, câștigători la categoria învățământ – părinții au optat pentru excursie în anul 2021 dacă vor permite condițiile de transport și cazare în siguranță.
– 24 elevi din cadrul Școlii Gimnaziale nr. 7, cls. V-VIII, câștigători la categoria învățământ primar– părinții au optat pentru rechizite;
– 19 elevi din cadrul Liceului Tehnologic nr. 1, câștigător la categoria învățământ liceal – părinții au optat pentru rechizite.

 Concursul ”Și eu iubesc Alexandria” – premiul constă în amenajarea și dotarea școlii din care provine fiecare echipă câștigătoare, fiind premiați în mod individual fiecare membru al echipei cu articole sportive și rechizite.
– 15 elevi din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ștefan cel Mare”, cls. V-VIII, câștigătoare la categoria învățământ primar.
– 16 elevi din cadrul Școlii Gimnaziale nr. 7 cls. I-IV, câștigătoare la categoria învățământ primar,
– 11 elevi din cadrul Colegiului Național Pedagogic ”Mircea Scarlat”, câștigător la categoria învățământ liceal.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*