Taxa de paşaport nu se mai încasează prin unităţile Trezoreriei Statului

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Teleorman informează că, începând cu luna septembrie, contravaloarea paşapoartelor se achită în contul Companiei Naţionale «Imprimeria Naţională» – S.A. prin mijloace de plată online, inclusiv prin intermediul Sistemului naţional electronic de plată online – SNEP sau prin unităţile bancare cu care Compania Naţională «Imprimeria Naţională» – S.A. încheie convenţii în acest scop (CEC Bank), ca urmare a intrării în vigoare a OUG 152 /2020 pentru modificarea şi completarea unor acte normative în vederea extinderii categoriilor de plăţi care pot fi efectuate prin intermediul Sistemului naţional electronic de plată online.

Ca urmare a celor menţionate, prin unităţile Trezoreriei Statului nu mai fi se mai încasează contravaloarea taxelor pentru eliberarea paşapoartelor.

Baza legală: OUG 152 /2020 pentru modificarea şi completarea unor acte normative în vederea extinderii categoriilor de plăţi care pot fi efectuate prin intermediul Sistemului naţional electronic de plată online publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 802 din 01 septembrie 2020.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*