Pompierii teleormăneni, donatori pentru viață

În acestă dimineață, mai mulți pompieri militari teleormăneni merg la Centrul de Transfuzii din municipiul Alexandria pentru a dona sânge, venind astfel în ajutorul celor cu probleme medicale grave.

În contextul pandemiei de coronavirus, numărul donatorilor de sânge a scăzut considerabil, motiv pentru care Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a demarat o campanie de donare de sânge în perioada 7-11 septembrie, cu ocazia Zilei Pompierilor din România, pentru a acorda un sprijin celor a căror viață depinde de o picătură de sânge, precum și pentru a încuraja acest demers în rândul cetățenilor.

Oamenii trebuie să cunoască faptul că sângele este un dar ce nu poate fi înlocuit, iar un donator poate salva până la patru vieți în urma în urma acestei acțiuni responsabile. Donarea de sânge trebuie să continue! Haideți ca prin gestul nostru să oferim o șansă la viață!

Mesajul pe care vor să îl transmită în cadrul acestei acțiuni este: „Vrei să ajuți? Arată că-ți pasă! Mergi și donează! Fiecare dintre noi poate fi în locul celor care așteaptă picătura de sânge!”.
Vezi aici condițiile pe care trebuie să le îndeplinești pentru a dona: http://www.ctsbucuresti.ro/conditii_admisibilitate.html

Pompierii teleormaneni sunt mereu în prima linie pentru protejarea vieții, bunurilor și mediului.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*