Desfășurare de forțe la Drumuri Naționale pentru vizita premierului în Teleorman

Vizita premierului României în Teleorman a mobilizat și Compania de Drumuri Naționale care începe lucrările la două obiective de investiții ce au ca scop fluidizarea traficului rutier pe raza județului. Este vorba de lărgirea suprafeței carosabile pe anumite porțiuni ale DE 70 între Alexandria și București, proiect prezentat premierului la fața locului, acolo de unde încep lucrarile. Premierul a declarat că a solicitat companiei să înceapă procedura de expropriere acolo unde este nevoie pentru ca lucrările sa nu stagneze din acest motiv.

Un alt drum de interes ce va fi modernizat cu fonduri guvernamentale este DN 52, Alexandria- Turnu Măgurele. Proiectul, în valoare de 26 milioane lei, i- a fost prezentat premierului în cadrul vizitei efectuate în judetul Teleorman, la mai multe obiective de investiții.

Premierul Ludovic Orban a ținut să precizeze că Teleormanul are un potențial uriaș, dar a fost ocolit de investiții până acum și i-a asigurat pe teleormăneni că guvernul liberal va direcționa și alte investiții către acest județ.

T.C.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*