Premierul Ludovic Orban, în vizită la noua grădiniță din Drăgănești- Vlașca

Premierul României și-a început vizita în județul Teleorman la noua grădiniță construită prin PNDL în comuna Drăgănești – Vlașca. Ludovic Orban a fost însoțit de șeful Cancelariei, Ionel Dancă, de secretarul general adjunct al guvernului, teleormăneanul Costel Barbu și de alți oficiali.

După un tur al grădiniței, premierul a declarat ca a ținut să fie prezent la inaugurarea unității de învățământ preșcolar pentru a verifica dacă sunt respectate toate măsurile de protecție sanitară. ” Este o grădiniță extrem de bine gândită, cu circuite și condiții de distanțare fizică. Sunt convins că toți copiii care vor beneficia de serviciile acestei grădinițe vor fi în siguranță, a declarat premierul Ludovic Orban, la finalul vizitei.

“Pe 14 septembrie va începe grădiniță în condiții normale” a dat asigurări primarul localității Drăgănești – Vlașca, Ciprian Ciuperceanu, onorat de prezența premierului României la inaugurarea acestei instituții de învățământ, de interesul și susținerea manifestate de șeful guvernului pentru proiectele derulate în comuna.

Grădinița din Drăgănești Vlașca este o investiție de 1,7 milioane lei, are 4 săli de clasă, dotate cu mobilier modern și grup sanitar propriu, cu spații de joacă și mișcare în aer liber care respectă toate normele de igiena și protecție pentru copii.

T.C.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*