PSD Teleorman- Comunicat de presă cu privire la presiunile exercitate de lideri ai PNL asupra instituțiilor statului

În data de 25.08.2020, angajați ai Poștei Române din județul Teleorman ne-au sesizat cu privire la presiunile politice exercitate asupra acestora în perioada 24-27.08.2020. Au fost amenințați de către directorul teritorial al Poștei Romane -Mihaela Burghiu cu concedierea la care recurge conducerea companiei la adresa salariatilor care nu vor îndeplini sarcinile politice trasate de aceasta.

Astăzi, 27.08.2020 orele 12:30-15:30 dar și vineri, orele 14:00-16:00, au fost convocați toți angajații Poștei Române la Restaurant Mara, la care va fi prezent Directorul General Provizoriu – Horia GRIGORESCU care, numai prin prezența sa impunătoare va intimida și, cum am precizat mai sus referitor la presiunile d-nei Burghiu, se vor simți într-o oarecare măsură constrânși să devină unelte electorale în campania ”door to door” dar și votanți PNL.

Ne arătăm îngrijorarea și totodată indignarea cu privire la aceste fapte pe care le vom proba în instanță în situația în care nu se urgentează măsurile de stopare ale acestor acțiuni politice.

Menționăm că un exemplar al acestui comunicat de presă va fi înaintat Guvernului României spre înștiințare si aplicarea sancțiunilor corespunzătoare privind aceste fapte.

În situația în care aceste întâlniri și presiuni vor continua, ne vom adresa instanțelor de judecată!

PSD Teleorman

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*