Activitate suspendată la Serviciul Permise și Înmatriculări Olt din cauza unui angajat suspect COVID-19

Activitatea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor din cadrul Instituţiei Prefectului – Judeţul Olt a fost suspendată temporar. Decizia a fost adoptată pentru a preveni şi limita răspândirea infecţiei Covid-19 având în vedere că un lucrător din cadrul acestui serviciu a fost declarat suspect Covid-19, fiind internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina în după-amiaza zilei de 26.08.2020.

La  nivelul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Olt, pentru prevenirea răspândirii SARS-COV-2, încă de la instituirea stării de urgenţă, au fost luate următoarele măsuri:

– toţi lucrătorii poartă mască de protecţie,

– toţi lucrătorii sunt testaţi privind temperatura corporală,

– toţi cetăţenii care se prezintă la ghişeele serviciului au programare, iar accesul acestora este permis cu testarea temperaturii corporale şi portul măştii de protecţie,

– dezinfecţia periodică a incintei,

– la ghişee, au fost instalate paravane de protecţie din plexiglas,

– au fost montate, la intrările în sediu, pentru cetăţeni, dispozitive de pulverizare, pe mâini, a soluţiilor dezinfectante,

– în sala de examinare la proba teoretică, la fiecare staţie de examinare, există recipiente cu soluţii dezinfectante pentru mâini, puse la dispoziţia candidaţilor.

Totodată, s-a luat decizia de a se dezinfecta imediat spațiile în care își desfășoară activitatea persoana suspectă a fi infectată cu virusul SARS-CoV-2, precum și a spațiilor comune.

Activitatea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Olt va fi reluată în cel mai scurt timp posibil, în funcţie de rezultatul testului Covid-19 prelevat de la persoana suspectă şi măsurilor stabilite de Direcţia de Sănătate Publică.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*