Microbuze școlare noi pentru elevii din centrele de educație incluzivă din Alexandria și Roșiori de Vede

Comunicat de presă

Consiliul Județean Teleorman a achiziționat două microbuze școlare pentru elevii din centrele de educație incluzivă din municipiile Alexandria și Roșiorii de Vede. Banii pentru noile achiziții  provin de la bugetul  Consiliul Județean Teleorman.

Astăzi, președintele CJ Teleorman, Dănuț Cristescu și vicepreședintele, Florin Piper-Savu, s-au asigurat că noul microbuz școlar a ajuns în cele mai bune condiții și poate fi folosit pentru elevii care vor beneficia, din această toamnă, de transport școlar către Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Alexandria.

Noile microbuze școlare au o capacitate de 19+1 locuri, care au ajuns la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Alexandria și la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Roșiorii de Vede, vin în ajutorul copiilor care vor merge la școală în condiții de siguranță și confort, evitându-se astfel abandonul școlar.

Stadiul lucrărilor pentru pregătirea începerii noului an școlar sunt aproape finalizate, se fac ultimele pregătiri și finisaje, după ce toate spațiile au fost igienizate și rearanjate corespunzător ultimele încăperi din incintă.

Peste câteva zile, chiar în pragul noului an școlar, cele două unități de învățământ își vor primi copiii în condiții sanitare optime, fiind transportați la școală cu noile microbuze achiziționate de Consiliul Județean Teleorman.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*