Monica Anisie, ministrul educației, vizită în județul Teleorman

Ieri, ministrul educației, Monica Anisie, a vizitat câteva unități de învățământ  din județul Teleorman.

În contextul desfășurării examenului de bacalaureat, sesiunea august – septembrie 2020, ministrul educatiei a fost în centrele de examen, unde s-a asigurat că sunt respectate toate măsurile pentru prevenirea îmbolnăvirii cu noul coronavirus. Monica Anisie s-a întâlnit cu cadrele didactice și reprezentanți ai părinților, pentru a discuta despre modul în care va începe anul școlar 2020-2021, evidențiind faptul că educația trebuie să continue în orice situație.

Ministrul educației a vizitat mai multe unități de învățământ din mediul rural și urban, s-a întâlnit cu reprezentanții autorităților publice locale, dar și cu directori ai unităților de învățământ, pentru a verifica modul în care acestea sunt pregătite pentru a începe anul școlar.

Vizita în județul Teleorman s-a încheiat cu o reuniune de lucru cu reprezentanți ai Instituției Prefectului, ai Direcției de Sănătate Publică Teleorman, Inspectoratului pentru Situații de Urgență, precum și cu cei ai Inspectoratului Județean de Jandarmerie, care a avut drept scop analiza modalității începerii noului an școlar.

CP

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*