PSD Teleorman a depus candidaturile pentru Consiliul județean

Președintele PSD Teleorman, Adrian Ionuț Gâdea și-a depus candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Teleorman, susținut de actualul președinte al CJ Teleorman – Dănuț Cristescu, de vicepreședintele CJ Teleorman – Florin Piper și de primarul municipiului Alexandria – Victor Drăgușin. Social- democrații au depus și listele cu candidații desemnați pentru funcțiile de consilieri județeni, însoțite de listele cu semnăturile de susținere.

”Teleormanul trebuie să continue să se dezvolte, iar acest lucru va fi posibil doar dacă la conducerea județului se va afla echipa care a construit sau reconstruit cu fonduri europene, prin Programul Național de Dezvoltare Locală sau prin Programul Național de Dezvoltare Rurală importante obiective de interes pentru locuitorii din fiecare localitate a județului. Alături de echipa de la Consiliul Județean, voi continua proiectele aflate în derulare în judet și nu ne vom opri aici. ” a declarat Adrian Gâdea.

 PSD Teleorman vine în fața cetățenilor cu o listă echilibrată de candidați pentru funcțiile de consilieri județeni. Regăsim între propuneri tineri, seniori, doamne, profesori, ingineri și economiști, cetățeni respectați în comunitățile locale care i-au propus și susținut. Prin experiența profesională acumulată vor lucra alături de președintele Adrian Ionuț Gâdea pentru continuarea proiectelor aflate în derulare și pentru depunerea unor noi proiecte.

Lista PSD cu propunerile de candidați pentru Consiliul județean Teleorman:

1. GâdeaAdrian -Ionuț
2. CristescuIonel -Dănuț
3. Piper-SavuFlorin
4. ToțeMioara
5. NicolaeFlorin – Valentin
6. NicodimMircea
7. VladEugen -Ovidiu
8. VoicilăFlorea
9. PetculescuMarian
10. PisicăMihai- Adrian
11. GheorghescuDaniel
12. EneMioara
13. SimionDumitru
14. IlieSorin-Gabriel
15. BroșteanuMioara -Andreea
16. BleajăCornel
17. CiocîrlanMarius
18. MihalceaClaudiu
19. BibinaMarin
20. ZaveraNiculae
21. RăbojTeodor
22. HaităGeorgeta
23. RaduGeorge
24. PanăIon
25. MitracheAlin -Marius
26. GeorgescuSorin -Leonid
27. StroeIonel -Ninel
28. MăldăianuRodian
29. MilitaruCătălin -Dragoș
30. CiobanuAnamaria- Cristina
31. PeneGherghina- Nicula
32. Mareș- CiocanTeodora- Ioana
33. PopaDragoș-Nicolae
34. MoneaDaniel
35. MihaiIulian -Sorin
36. MicuCătălin- Mihai
37. ManeaSorinel-Florin
38. MitroiMarinel -Virgil
39. ChiranFlorin-Valentin
40. RaduDan -Andrei

 PSD Teleorman va desfășura o campanie electorală corectă, deschisă, transparentă, bazată pe prezentarea obiectivelor realizate și pe dezbaterea proiectelor propuse, o campanie în limita restricțiilor impuse de starea de alertă, având ca principal obiectiv protejarea sănătății populației județului.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*