Prima conferință de presă a candidatului PNL pentru funcția de primar în Roșiori de Vede, Sorin Florin Scarlat

PNL Roșiori de Vede și-a prezentat candidatul la funcția de primar, în cadrul unei conferințe de presă la care au fost prezenți, Alexandru Iliescu, președintele PNL Roșiori de Vede, Doru Ciofalcă, vicepreședinte al organizației locale și fostul primar, Ion Nuțu, revenit recent in PNL. Aflat pentru prima data în fața ziariștilor, în postura de candidat, Sorin Scarlat a dezvăluit câteva dintre motivele deciziei sale de a intra în competiția electorală pentru funcția de primar al municipiului Roșiori de Vede.

Nemulțumirea generală instalată după o îndelungată administrație PSD bazată pe falsitate și nepotism, fără o politică clară și coerentă de dezvoltare a orașului, în beneficiul cetățenilor, a fost principalul motiv al candidaturii liberalului, Sorin Scarlat, la funcția de primar.

Orașul are nevoie de dezvoltare, iar rezolvarea problemelor de infrastructură reprezintă elementul cheie pentru atragerea investițiilor care asigură de locuri de muncă și generează venituri, atât în bugetul local, cât și în buzunarele roșiorenilor, susține candidatul liberal, Sorin Scarlat, care promite să prezinte, la momentul potrivit, propunerile sale concrete de redresare a situației economice și sociale în municipiul Roșiori de Vede.

Liberalul, Sorin Scarlat, consideră că este momentul să ofere comunității și concetățenilor săi din experiența acumulată în cei 25 de ani de activitate în mediul privat, două mandate de consilier local și 10 ani de activitate politică,

Sorin Scarlat, candidatul PNL la Primăria Rosiori de Vede, este vicepreședinte al PNL Rosiori de Vede, are 52 de ani, de profesie inginer, absolvent al Institutului Politehnic București, în anul 1993, iar din 1995 activează în mediul privat unde a dezvoltat mai multe afaceri pe care le- a administrat cu succes. Deși este în politică din 2010, nu a ocupat niciodată funcții în sistemul public de stat.

T.C.

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*