ALDE Teleorman își dorește o mega- alianță doar cu cetățenii din localitățile județului

La conferința de presă de astăzi, ALDE Teleorman a anunțat prin vocea liderilor săi, Samuel Calotă și Marius Badea Rivera că singura alianță pe care și-o doresc este cea cu cetățenii din Teleorman.

Din poziția sa de candidat la funcția de primar în Alexandria, Marius Badea Rivera a transmis public administrației locale din municipiul reședință de județ o întrebare despre situația celor câteva sute de oameni care și-au pierdut, peste noapte, locurile de muncă. Candidatul ALDE vrea să știe dacă Primăria Alexandria a făcut măcar un demers pentru acești oameni.

Fostul președinte al USR Teleorman, Nicușor Lină s-a alaturat echipei ALDE Teleorman și spune că a făcut acest pas din mai multe motive, iar unul foarte important este acela că “ALDE se reformează, nu mai este același partid de acum patru ani”, iar “Marius Badea l-a convins că vrea să facă ceva pentru Alexandria” și îl va sprijini.

În conferința de presă de astăzi au fost prezentați și candidații ALDE pentru funcția de primar în patru comune teleormănene, Sergiu Mortasipu la Troianul, Păunel Belivacă la Dobrotești, Viorel Grecu la Bragadiru și Romică Soreață la Bogdana.

Liderul ALDE Teleorman, Samuel Calotă a punctat faptul că toți candidații prezentați astăzi sunt oameni care nu au mai făcut politică.

T.C.

2 comentarii

 1. “Fostul președinte al USR Teleorman, Nicușor Lină s-a alaturat echipei ALDE Teleorman și spune că a făcut acest pas din mai multe motive”
  Concret a bagat mana in fondurile partidului.

  • Domnule Stefan, nu-mi dau seama din comentariu ce înseamnă “concret” pentru dumneavoastra.Daca sunteti asa de sigur de afirmatia dumneavoastră va rog din suflet sa probati asta, dar va asigur ca a existat o plangere penală în acest sens, făcută de catre actualul presedinte USR Tr. si a fost solutionata de catre organele competente.
   Dacă dumneavoastra va puteti proba afirmatia eu vă astept cu aceste probe.
   Cu stimă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*