Conferință de presă la PSD Teleorman. Adrian Gâdea și-a anunțat candidatura la șefia consiliului județean

Astăzi, la sediul PSD Teleorman a avut loc prima conferință de presă susținută de președintele, Adrian Gâdea, dupa multe luni de tăcere care a alimentat tot felul de zvonuri privind candidatura sa la cea mai importantă funcție din administrația județului.

Adrian Gâdea a anunțat candidatura sa la funcția de președinte al Consiliului județean Teleorman și a dezavuat informațiile lansate în spațiul public despre exodul masiv al primarilor PSD.

Președintele PSD Teleorman a venit la conferința de presă împreuna cu Victor Drăgușin, primarul Alexandriei și Dănuț Cristescu, președintele CJ Teleorman, spulberand astfel toate zvonurile despre plecarea acestuia din rândurile social- democraților.

Adrian Gâdea nu a negat că sunt câțiva primari PSD care s-au reorientat politic și totodata a acuzat șefii de instituții deconcentrate că fac presiuni politice asupra primarilor social- democrati, dar fără să ofere detalii. Liderul PSD Teleorman a facut si un apel la formațiunile politice care se află la guvernare să nu mai folosească instituțiile deconcentrate în lupta politică.

Teodora Ciofalcă

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*