ALDE Teleorman continuă prezentarea candidaților la funcția de primar în localitățile rurale

Astăzi, liderul ALDE Teleorman, Samuel Calotă a prezentat, în cadrul unei conferințe de presă, candidații la funcția de primar în localitățile Cervenia, Crângeni, Nenciulești, Olteni. Trivale Moșteni și Băbăița.

Printre candidații surpriză de astăzi s-a aflat și Marian Cucurezeanu de la Cervenia, fost primar liberal, unul dintre cei mai longevivi primari din Teleorman, care și-a pierdut ultimul mandat după ce a fost declarat incompatibil de ANI. Marian Cucurezeanu revine în politică, după trei ani, sub sigla ALDE și vrea să o ia de la zero, cum a declarat chiar el în conferința de presă.

O alta surpriză este candidatul ALDE pentru Primăria Crângeni, colonel în rezervă Liviu Sorinel Sandu, fostul șef al ISU Teleorman, care și-a dorit să intre în politică pentru a schimba în bine viața oamenilor din comuna natală unde lucrurile nu s-au schimbat prea mult față de anii copilăriei sale.

Candidatii ALDE pentru primăriile Nenciulești, Olteni, Trivale Moșeni și Băbăița sunt Ionel Leonte, Dan Burcică, Gigi Paraschiv și Gigi Grosu.

La conferința de presă de la sediul ALDE Teleorman, au participat alături de președintele Sami Calotă și candidații pentru primăriile Alexandria, Videle și Roșiorii de Vede, Marius Badea Rivera, Lucian Militaru și Virgiliu Cocoșilă.

T.C.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*