Cum sunt jecmăniți șoferii, în Alexandria, cu ajutorul sistemului de plată al parcării prin SMS

Să găsești un loc de parcare, în Alexandria, este o adevarată aventură, mai ales pentru cei aflați în trecere sau cu treburi prin municipiul reședință de județ. Când în sfârșit ai reușit să parchezi în zona pe unde ai ceva de rezolvat dai de alt necaz, plata parcării. Primăria se laudă ca a rezolvat problema parcărilor în Alexandria, singurul avantaj fiind acela că te lasă să parchezi pe străduțele înguste doar ca să îți ia banii prin intemediul, deja, celebrei societăți ” Piețe și Târguri Alexandria” care și-a făcut un obicei din aplicarea unor măsuri abuzive cum ar fi blocarea roților din te miri ce motive puerile sau aplicarea de alte sancțiuni șoferilor, chiar și atunci când vina o poartă chiar cei care “administrează” parcarile.

Mult lăudatul sistem de plată prin SMS nu prea funcționeaza, dar de vină este tot șoferul care n-a alergat disperat prin tot orașul să găsească o altă modalitate de a plăti staționarea de câteva minute pe prețiosul spațiu public al reședinței de județ. În loc de scuze pentru problemele din propriul sistem, șoferul găsește amenda în parbriz.

În imagine avem și dovada incontestabilă despre cât de bine funcționează sistemul de plată prin SMS, în Alexandria. Pentru asta proprietarul mașinii parcate trebuie să achite o amendă în valoare de 50 de lei, în termen de 48 de ore de la primirea mesajului de atenționare. Ce nu stim, pentru ca nu este prevăzut in regulamentul propriu, este termenul și modalitatea prin care administratorul parcărilor din Alexandria răspunde pentru această formă de jecmăneală.

T.C.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*