Lucrări de modernizare a străzii Renașterii- Comunicat de presă, Primăria Roșiorii de Vede

La Roșiori de Vede sunt în plină desfășurare lucrările de modernizare a străzii Renașterii. Pe cei aproximativ 900 de metri, cât este lungimea străzii, se vor amenaja trotuarele și rampele pentru persoanele cu dizabilități fizice, parcările, intrările în curți și va fi refacut spațiului verde. Pe zonele pietonale și pe carosabil se va așterne îmbrăcăminte bituminoasă din mixturi asfaltice cu o grosime de 6 cm (strat de uzură și strat de reprofilare).

„Modernizarea străzii Renașterii, obiectiv de investiții finanțat în cadrul PNDL 2, se alătură unui lot numeros de străzi care au beneficiat de lucrări de modernizare în acest mandat. Mă refer la străzile: Oituz, 1 Mai, Popa Gheorghe, Tudor Vladimirescu, Elena Doamna, Unirii, 9 Mai, Aleea Grădina Publică, Republicii, Mihai Eminescu, Carpați, Stelian Popescu, Lt. Bălăcescu. Pe strada Renașterii vor fi amenajate 114 locuri de parcare. Urmează strada Mărășești care are de asemenea contract de finanțare semnat în cadrul proiectului PNDL 2”, a declarat primarul Valerică Gheorghe Cîrciumaru.

Lucrările la strada Renașterii sunt efectuate de SC. Panadria SRL. Valoarea investiției este de 1 milion de lei, însemnând proiectare și executare lucrări.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*