Două medii de 10 și 52,19% promovabilitate la Bacalaureat, în județul Teleorman

Cu o medie de 10 și un procent de promovabilitate de 89,5% la examenul de Bacalaureat, Colegiul Național Pedagogic M. Scarlat din Alexandria ocupă primul loc în clasamentul liceelor din Teleorman, după afișarea primelor rezultate, înainte de contestații. Pe locul doi în topul liceelor cu cele mai bune rezultate la Bacalaureat se află Colegiul Național A.I.Cuza. A doua medie de 10 a fost obținuta de un absolvent al Liceului Teoretic Zimnicea.

La polul opus, cu cele mai slabe rezultate la BAC se află Liceul Andrei Șaguna din Botoroaga unde nici un candidat nu a reușit să treacă acest examen al maturității. Rezultate foarte slabe s-au înregistrat la Liceele Nicolae Bălcescu din Alexandria și David Praporgescu Turnu Măgurele.

În județul Teleorman, s-au înscris 2446 candidați, dintre care 1784 sunt din promoția curentă, iar 662 candidați sunt din promoțiile anterioare. La cele trei probe scrise din cadrul examenului de Bacalaureat, au participat 2284 candidați, 162 au absentat și 5 candidați au fost eliminați.

Procentul de promovare s-a calculat din totalul candidaților prezenți, incluzând în această categorie și candidații eliminați.

Rezultatele finale vor fi anunțate duminică, 5 iulie, după soluționarea contestațiilor.

T.C.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*