Constructorii schimbă ritmul de lucru la modernizarea străzilor și trotuarelor din Roșiorii de Vede

Întârzierile mari înregistrate la execuția lucrărilor de reabilitare și modernizare a străzilor și trotuarelor din municipiul Roșiorii de Vede i-au obligat pe constructori să accelereze ritmul de lucru. De un an și jumătate se lucrează la reabilitarea trotuarelor pe 23 de străzi din oraș și termenul de execuție a fost depășit. Pe 10 din cele 23 de străzi lucrările nici n-au început și există riscul ca municipalitatea să piardă finanțarea.

Sub presiunea administrației locale, constructorul a suplimentat numărul de muncitori și a format mai multe echipe pentru a lucra simultan pe mai multe străzi. Chiar și în aceste condiții se lucrează tot haotic și de mântuială, spre disperarea edilului șef al municipiului care recunoaște că și-a cam pierdut răbdarea cu ei, dar rezilierea contractului și reluarea procedurilor ar complica și mai mult situația.

Veștile sunt mai bune în ceea ce privește reabilitarea străzii Renașterii, unde contructorul este ceva mai serios și există certitudinea că lucrările vor fi finalizate în maxim două luni. Același contructor va executa și lucrările de reabilitare și modernizare pe strada Mărășești, ultima din cele 10 străzi reabilitate și modernizate  cu fonduri guvernamentale asigurate prin PNDL, încă din 2018.

T.C.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*