Situația se complică la Roșiori. Rezultat pozitiv și pentru soția medicului internat la Spitalul Caritas.

În această după-amiază, a fost confirmat înca un caz de infectare cu coronavirus la Roșiorii de Vede. Soția medicului internat în urmă cu două zile, după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19 a ajuns și ea la spital. Deși nu are simptome, în calitate de contact direct al pacientului, soția acestuia a fost testată, iar rezultatul pozitiv a venit în urmă cu puțin timp și a fost internată la Spitalul Caritas.

Situația se complică pentru că soția medicului este șefa Laboratorului de analize medicale al Spitalului Caritas. Managerul spitalului, dr. Valentina Robu, ne-a declarat că a dispus sa fie dezinfectat laboratorul și tot personalul  să fie testat, iar în funcție de rezultatul testelor PCR va lua decizia dacă se închide sau nu laboratorul spitalului. Totodată, doctora Robu a precizat că nici o persoană dintre cele care  lucrează în laboratorul de analize al spitalului nu are simptome.

Ancheta epidemiologică se extinde acum și la contacții direcți, din ultimele 14 zile, ai soției medicului. Este vorba și de alte persoane care vor intra în izolare la domiciliu.

T.C.

4 comentarii

  1. Citește și duamna șefă a ĺaboratorului despre amanta soțului care ieșea la miezul noptii din vila făcută pe aurul ăluia bătrân pe când era secretar de partid comunist pe spital și informator la securitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*