Samuel Calotă și-a anunțat candidatura la președenția Consiliului județean Teleorman

În deschiderea conferinței de presă ce a avut loc, astăzi, la sediul ALDE Teleorman, președintele Samuel Calotă și-a anunțat candidatura la funcția de președinte al Consiliului județean și va deschide lista de candidați pentru consilieri județeni din partea ALDE.

Odată cu anunțul surpriza al candidaturii sale la Consiliul județean Teleorman, Sami Calotă dezvăluie și motivul acestei decizii, faptul că alianța cu PSD nu s-a finalizat. Ce l-a deranjat și mai mult determinându-l să ia această decizie a fost atitudinea social- democraților care racolează aleșii locali ALDE, deși sunt parteneri.

Supărat pe PSD că nu joacă corect în acest parteneriat și își adjudecă primari și consilieri locali aleși pe listele ALDE, Sami Calotă anunță că postelectoral va face alianță cu oricine și chiar lasă să se înțeleagă că lucrurile se pot schimba și în privința deciziei de a nu se alia preelectoral cu PNL.

Despre contracandidații săi la șefia consiliului județean, președintele ALDE Teleorman spune că deocamdată nu există certitudinea unor candidaturi, chiar dacă se cam știe cine sunt posibilii candidați și chiar aruncă o umbră de îndoială asupra nominalizării lui Eugen Pîrvulescu din partea PNL, despre care spune că “până în urmă cu două zile nu putea să-și anunțe candidatura”, iar “la PSD sunt tot felul de discuții” a mai spus Sami Calota.

T.C.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*