Revenirea lui Lucian Alexe pe postul de manager al Spitalului Caritas stă în pixul primarul

Peste o săptămână expiră interimatul doctoriței Valentina Robu în funcția de manager al Spitalului Caritas. După modificarea din Parlament a hotărârii de guvern privind declararea stării de alertă și măsurile care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19., Ministerul Sănătății nu mai poate numi sau supenda din funcție pe cei aflați la conducerea spitalelor.

Conform noului articol introdus de parlamentari la Anexa nr. 1 a Hotărârii Guvernului,  Autoritățile publice locale, pentru unitățile sanitare din subordine, exercită atribuția de numire, suspendare și eliberare din funcție a persoanelor care ocupă funcții de conducere în cadrul acestor unități în condițiile legii.”

Acum, decizia de a o menține în funcția de manager interimar pe Valentina Robu sau de a aproba cererea de revenire pe acest post a lui  Lucian Alexe, fostul manager suspendat din funcție,  stă în pixul primarul de la Roșiorii de Vede.

Spitalul Caritas a fost declarat spital suport COVID-19 în data de 29.03.2020, prin ordin al ministrului Sănătății, iar din data de 07.04.2020 a primit doar pacienți confirmați sau suspecți COVID-19. Protestele medicilor, demisiile și infectarea asistentelor de la secția de boli infecțioase a spitalului au dus l-a suspendarea din funcția de maneger a lui Lucian Alexe și numirea, prin ordin de ministru a doctorei Valentina Robu, la conducerea spitalului.

T.C.

1 comentariu

  1. Valeritza Znamenie -primar- din partidul coruptilor ,smenarilor (aia de-au pus-o pe veronica dinu -zisa si proasta satului-directoare) doreste sa puna un manager de-o teapa cu el (incult , smenar,pampalau , lacom ).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*