Eroii omagiați discret la Roșiorii de Vede

În sfântă zi de Înălțarea Domnului roșiorenii nu și-au uitat eroii. Chiar dacă nu a fost organizată o ceremonie oficială de Ziua Eroilor din cauza situației neobișnuite în care ne aflăm, cei care au dorit să aducă un omagiu eroilor neamului au avut ocazia să facă acest gest cu condiția să respecte regulile de protecție impuse de autorități pe durata stării de alerta.

 

Activitățile comemorative dedicate martirilor știuți și necunoscuți ce au căzut pe câmpurile de luptă s-au desfățurat discret, la Roșiorii de Vede, limitându-se la depunerea de coroane, jerbe sau flori la Monumentul Eroilor. În semn de respect și profundă recunoștință pentru eroii roșioreni, primarul și viceprimarul municipiului au depus câte o coroană din partea Primăriei și Consiliului Local Roșiorii de Vede. Slujba de Te Deum nu a avut loc la Monumentul Eroilor, așa cum se obișnuiește în această zi de sărbătoare naționala, însă martirii neamului au fost pomeniți în cadrul slujbelor religioase oficiate în toate lăcașurile de cult din oraș.

Printre cei care, astăzi, au depus coroane sau jerbe de flori la Monumentul Eroilor s-au aflat organizațiile locale ale PNL, PSD și Pro România, Biroului senatorial Carmen Dan, Spitalele Caritas și TBC, Protoieria Roșiorii de Vede, și Tecsa Business.

T.C.

1 comentariu

  1. IPOCRIZIA PSD…CONTINUĂ !! CÂT TUPEU…ȘI NESIMȚIRE!! SĂ LE SPUNĂ
    EROILOR CĂ ERAU GATA SĂ ACCEPTE AUTONOMIA TERITORIALA A ȚINUTULUI SECUIESC! SE RĂSUCESC ÎN MORMÂNT EROII …NEMERNICILOR TRĂDĂTORI DE
    NEAM ȘI ȚARĂ !! AUZI !! ȘI. .CRIMINALA CARMEN DAN A DEPUS COROANĂ !!
    DUPĂ CE GAZEZI PROPRII CETĂȚENI ÎN 10 AUGUST ??! LUI ILIE GAZEA DIN
    TURNU MĂGURELE I.A DEPUS O COROANĂ ??! TUPEU FĂRĂ MARGINI ! R U S I N E!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*